ריבת תפוזים-מסקרפונה פופ-טארטס
מרמלדה כתומה-מסקרפונה פופ-טארטס עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא מספק כ 16 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. לכי לחנות וקחי מרמלדה כתומה, ביצה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זה מובא לך על ידי אוכל רציני. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כתום-ריבה Linzer טארטים, חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, ו ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החמאה לחתיכות 1/2 אינץ', להקפיא אותם בזמן שאתה למדוד ולערבב את החומרים יבשים.
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד ואת הדופק שלוש או ארבע פעמים כדי לערבב. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא, לפזר אותם על תערובת הקמח, ואת הדופק עד התערובת יוצרת גושים בגודל אפונה.
מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק לערבב, הוספת מספיק מים עבור הבצק לבוא יחד. כדי להפוך את הבצק ביד: בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא ולהפיץ אותם באופן שווה בתערובת הקמח, ציפוי אותם עם תערובת הקמח. להטביע את האצבעות לתוך התערובת ולהתחיל צובט את החמאה והקמח יחד, מה שהופך את דיסקים דקים, floury של החמאה. המשך לעבוד את התערובת עד החמאה נשברת ראשונה לתוך חרוזים בגודל אפונה ואז לתוך תערובת רופפת הדומה חול רטוב.
טפטוף ב 3 כפות של מי הקרח ולהשתמש ביד שלך כמו מסרק לערבב את הנוזל רק עד הבצק מחזיק יחד. במידת הצורך, להוסיף מים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד במסה מתפוררת.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי, מקומח או גיליון נייר קלף. לאסוף את הבצק יחד בתלולית, ואז ללוש אותו כמה פעמים כדי להחליק אותו. מחלקים אותו לשניים, ולטפוח בעדינות ולחץ כל חצי לתוך מלבן מחוספס, מעגל, או מרובע על 1 אינץ ' עבה. הצורה שתבחר תלויה באיזו צורה אתה תהיה מגלגל את הבצק. אם אינך יודע כיצד תשתמש בבצק בשלב זה, בחר בעיגול. לעטוף בניילון נצמד או בנייר קלף ולשמור בקירור לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
לפופ-טארטים: מחממים את התנור ל-375 ° F. קו שני גליונות אפייה עטופים בנייר קלף.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה והמים. קמח קל משטח עבודה נקי.
הסר חצי מהבצק מהמקרר, פתח אותו, הניח אותו על משטח העבודה המשוריין, ופרח את החלק העליון בקלילות.
מרדדים את הבצק לתוך מלבן שמודד בערך 9 על ידי 12 אינץ'. זה צריך להיות בערך 1/8 אינץ ' עבה.
באמצעות גלגל מאפה רגיל או מחורץ, לקצץ את הקצוות מרופטים. ואז לחתוך את הבצק לתוך מלבנים 3-by-2-inch מסודר, שמירת הקישוטים. (אם אתם כמוני, החלקים שלכם לא יהיו זהים, אז כשאתם ממלאים את הפרוסות, אתם תרצו לראות את המלבנים ולהתאים את הקרובים ביותר לאותו גודל.)
העברת מחצית המלבנים לתבנית אפייה מוכנה, ריווח אותם על 1 אינץ ' זה מזה. אלה הם " תחתית."בעדינות מברשת כל מלבן עם 1 כף של mascarpone, החל מהמרכז ועוצר בתוך 1/4 אינץ' של הקצה על כל הצדדים. למעלה הגבינה עם 2 כפיות של המרמלדה. באמצעות מברשת או האצבע שלך, לצנן את קצה המלבן עם לשטוף את הביצה. בזהירות במקום מלבן שני על גבי הראשון, ולחץ כדי לאטום את הקצוות יחד. חזור עם המלבנים הנותרים, ואז לכווץ את הקצוות עם הקוצים של מזלג. באמצעות מזלג tines, לנקב את השכבה העליונה של המאפה כמה פעמים. מקררים, חשופים, לפחות 15 דקות או עד 2 שעות. חזור על גלגול, חיתוך, מילוי, ו crimping עם המחצית השנייה של הבצק. לאסוף את שאריות הבצק משני החצאים, ליצור לכדור, ולהתגלגל החוצה כדי לעשות עוד כמה מאפים. (אסוף את הבצק רק פעם אחת או שזה יהיה לאפות את קשה.) אתה צריך על 16 פופ טארטס בסך הכל.
כאשר גיליון האפייה השני של Pop-Tarts מוכן, מניחים את המחבת הראשונה בתנור ואת השני במקרר, ולאחר מכן מניחים מדף אפייה על גיליון קלף על השולחן או הדלפק שלך. (זה חוסך את פני השטח מפני טיפות דביקות!)
אופים את המאפים עד שהם חום זהוב על גבי (הצדדים יהיו חומים הראשונים), כ -20 דקות.
הסר מהתנור ומיד (ובזהירות) להעביר את המאפים על מדף האפייה, ולאחר מכן להחליק את תבנית האפייה השנייה לתנור.
תנו למאפים להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
פשטידות אפויות מקורר לחלוטין ניתן לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 24 שעות או קפוא עד 3 חודשים. לחמם בתנור 375°f במשך כ 12 דקות.