ריגטוני עם רוטב נקניק ועגבניות
ריגטוני עם נקניק ורוטב עגבניות שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1307 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל טחון טרי, מלח, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו נקניק עם ריגטוני ברוטב עגבניות שמנת, Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות וארוגולה, ו Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, ארוגולה, ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש מתונה.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים את הבשר במזלג, עד שהוא כבר לא ורוד, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את הנקניק מהמחבת. בטל את כל אבל 1 כף שומן.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא כמעט מתאדה, כ 5 דקות. מערבבים בנקניק, עגבניות ומלח. מבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מוסיפים את הפלפל, הפטרוזיליה והשמנת.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rigatoni עד שזה עתה נעשה, על 14 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב.
המלצה ליין: קיאנטי קלאסיקו ריסרבה הוא היין המועדף עם המנה הזאת. חפש יין עם כמה שנים של גיל; זה יהיה רך יהיה להשלים את הרוטב טוב יותר מאשר יין צעיר יכול.