קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ריגטוני עם רוטב נקניק ועגבניות

ריגטוני עם רוטב נקניק ועגבניות
ריגטוני עם נקניק ורוטב עגבניות שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1307 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל טחון טרי, מלח, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו נקניק עם ריגטוני ברוטב עגבניות שמנת, Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות וארוגולה, ו Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, ארוגולה, ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים את הבשר במזלג, עד שהוא כבר לא ורוד, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את הנקניק מהמחבת. בטל את כל אבל 1 כף שומן.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
להפחית את החום נמוך למדי.
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא כמעט מתאדה, כ 5 דקות. מערבבים בנקניק, עגבניות ומלח. מבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את הפלפל, הפטרוזיליה והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
7
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rigatoni עד שזה עתה נעשה, על 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מגישים עם פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
המלצה ליין: קיאנטי קלאסיקו ריסרבה הוא היין המועדף עם המנה הזאת. חפש יין עם כמה שנים של גיל; זה יהיה רך יהיה להשלים את הרוטב טוב יותר מאשר יין צעיר יכול.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק