גלידת עוגת שוקולד גרמנית
המתכון גלידת עוגת שוקולד גרמנית יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 143 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", סירופ תירס, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. נסו סופר שוקולד גלידת עוגת בר, גלידת גלידה 4 שכבת עוגת שוקולד, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הקוקוס ואת הפקאן ב 2 צלחות עוגה נפרדות. טוסט הקוקוס במשך 5 דקות ואת הפקאן במשך 10 דקות, עד הקצוות של הקוקוס להתחיל חום ואת הפקאן הם ריחניים.
תן לקוקוס ולפקאן להתקרר, ואז לחתוך בגסות את הפקאן.
בינתיים, בסיר גדול, לשלב את הסוכר מגורען עם סירופ תירס קל 2 כפות מים ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. לשטוף את הצד של המחבת עם מברשת מאפה רטובה. מבשלים את הסירופ על חום בינוני גבוה מבלי לערבב עד ענבר עמוק קרמל צורות, על 5 דקות.
הסר מהחום ומוסיף בזהירות את הקרם. כאשר הבועות שוככות, מערבבים לשלב.
מוסיף את וניל ומלח ולתת מגניב מעט. מערבבים את פקאן קלוי וכל אבל 1/4 כוס של שבבי קוקוס קלוי.
לגרוף את הגלידה לתוך 6 כוסות ומפזרים חצי פירורי העוגיות. למעלה עם רוטב קרמל חם ואת שאר פירורי עוגיות וקוקוס.