קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ריזוטו ממולאים פלפלים וקישואים

ריזוטו ממולאים פלפלים וקישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו ממולאים פלפלים קישואים. מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ תפוזים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו הרבי ריזוטו ממולאים פלפלים, ריזוטו קישואים עם פריחת דלעת ממולאת, ו נקניק ופלפלים ממולאים קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המניה עוף, 2 כוסות מים, כתום ולימון zests ואת זעפרן בסיר, ולהביא לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
זעפרןזעפרן
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חצי את הקישואים לאורך ובעדינות לגרד את הבשר המרכזי וזרעים. קוצצים את הבשר המרכזי, זרעים ושמורה. חצי כל קישואים שוב לרוחב. מסדרים את הקישואים והפלפלים בל לחתוך בצד בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
3
טפטוף עם EVOO ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
כמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regianoכמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regiano
4
חום 2 כפות EVOO בסיר ריזוטו עגול תחתית או פאן מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regianoכמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regiano
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים, מערבבים, עד מתרככים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
6
מוסיפים את הקישואים הקצוצים ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות יותר. מערבבים את האורז, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסף את תערובת המניות כמה מצקות בכל פעם, ערבוב במרץ לאחר כל תוספת ומאפשר הנוזל בעיקר להתאדות לפני הוספת יותר. האורז ייקח בערך 18 דקות לבשל אל דנטה. ברגע האחרון או כך של בישול, מערבבים בגבינת 1/2 כוס, החמאה ומיצי לימון וכתום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
תכניסי את הריזוטו לירקות.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
9
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
10
שלב את הנותרים 2 כפות EVOO ו 1/2 כוס גבינה עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
כמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regianoכמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regiano
11
מפזרים מעל החלק העליון של מילוי ריזוטו. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 35 דקות. לחשוף ולאפות עד צמרות הם השחמה, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
מקשטים עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
13
הערה של קוק: אם אתה לא משרת את המנה מיד, למלא את הירקות עם ריזוטו ולתת מגניב (לא לאפות). לכסות ולאחסן במקרר. כאשר מוכן לשרת, אופים לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות