ריזוטו עם אפונה הצמד סוכר כרישה האביב
ריזוטו מתכון עם אפונה הצמד סוכר כרישה האביב מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 339 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור אביב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. לך לחנות ותביא גזר, גבינת פרמזן, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אפונה הצמד סוכר עם כרישה ו Pancetta, ריזוטו חזיר עם אפונה הצמד סוכר, ו ריזוטו ירקות האביב עם אספרגוס, קישואים, פול, אפונה הצמד, מורלים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מבשלים אפונה במים רותחים במשך 3 דקות או עד פריך במכרז.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף כרישה וגזר; לטגן 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף אורז; לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1/2 מרק כוס, ורמוט, מלח, אורגנו.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות).
הוסף אפונה; לבשל 4 דקות. מערבבים בגבינה ומרכיבים שנותרו.
הערה יין: למה לא לשקף את כל האפונה הנפלאה של אפונה הצמד סוכר כרישה עם יין כי הוא קיבל דרמה ירוקה משלו קורה? הימור גדול וגניבה: כרמי ברנקוט סוביניון בלאן ממרלבורו, ניו זילנד (כ-10 דולר).