המתכון ריזוטו שלוש פטריות מוכן בסביבות 1 שעה ו -35 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם גבינת פרמזן, שמן צמחי, אורז רגיל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים פטריות פורצ ' יני במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 1 שעה או עד במכרז; לנקז.
3
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים פטרוזיליה, שום ובצל בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מערבבים באורז. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקצוות של גרעינים הם שקופים. מערבבים בפרוצ ' יני, פטריות שיטאקה ופטריות קרים. קוק חשפו כ 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות מכרז.
להוסיף 1 כוס מרק. קוק חשף כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. מערבבים במרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, בישול כ 3 דקות לאחר כל תוספת ערבוב מדי פעם, עד מרק נספג, אורז הוא רק רך תערובת לח.