קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ריזוטו קרמל מלוח

ריזוטו קרמל מלוח
ריזוטו קרמל מלוח יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, חלב, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. מתכונים דומים: ריזוטו קרמל מלוח, קרמל תפוח דלעת ספייס מאפינס עם זיגוג קרמל מלוח, ו עוגות קרמל מלוחות עם אגוזי קוקוס פריכים קרמל וקרמל השוויצרי חמאה.

הוראות

1
מחממים 2 כוסות (480 מ " ל) מים. ממיסים את החמאה במחבת 3-ליטר כבדה (2.8-L) מעל חום בינוני-גבוה. כאשר קצף החמאה מעלה, מוסיפים את האורז ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב עד שהוא שקוף וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
יוצקים את החלב ואת המים החמים. מביאים לרתיחה, ואז נמוך יותר לרתיחה קבועה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 15 דקות, או עד גרגרי האורז התרככו והם אל דנטה (מבושל לחלוטין דרך אבל עדיין עם קצת לעיסה).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
הפוך את הקרמל: בעוד האורז הוא בישול, לערבב את הסוכר ו 1/4 כוס (60 מ " ל) מים ב 4 ליטר (3.8 ליטר) או סיר כבד גדול יותר עם צדדים גבוהים. מבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת מגיעה לרתיחה. להפסיק לערבב ולצפות סירופ; כאשר פסים זהובים אור להופיע, בזהירות לסובב את הסיר כדי לעזור caramelize סוכר באופן שווה. המשך רותחים עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה. הסוכר יתחיל לעשן, זה נורמלי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
כאשר הקרמל כבר עישון במשך כ 15 שניות, pullthe מחבת את החום בזהירות להוסיף את הקרם בזרם איטי, לטאטא כל הזמן. היזהר, כמו קיטור חם יהיה בועה עד בזעם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לטאטא את התערובת עד לשלב חלק. (אם הקרמל תופס והופך למסה מוצקה כאשר הקרם מתווסף, להחזיר את המחבת לחום נמוך ולהמשיך לטאטא עד שהוא נמס וחלק. אתה יכול למזער את הסיכוי לתפוס על ידי חימום הקרם לפני לשפוך אותו.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מוסיף את האורז לקרמל, ערבוב טוב. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, במשך 15 עד 20 דקות, עד הרבה הנוזל התאדה. מערבבים לעתים קרובות כדי לשמור על האורז מלצרוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
הנוזל יפחת ויהיה כהה יותר, והאורז יהיה לרכך קצת יותר. הפודינג ייראה רך ודק, אבל הוא יתעבה במידה ניכרת ככל שיתקרר. מערבבים את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
3
מעבירים למכל ומקררים עד שהפודינג נמצא בעקביות ובטמפרטורה הרצויים—כ -30 דקות לפודינג חם, ו -2 שעות לפודינג קר. (אם הפודינג הקר הוא מוצק מדי, רזה עם קצת חלב שלם.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
4
מגישים חם עם קצפת לא ממותקת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
5
הודפס מחדש עם אישור מ
6
ממתקים ללא בייקלס: פודינג, פאנה קוטה, פלופים, עוגות מקרר, ועוד לא-
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
7
אופים קינוחים על ידי אמונה דוראנד. טקסט זכויות יוצרים © 2013 Faith Durand; תמונות © 2013 Stacey Newgent. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן