ריזוטו תפוחי אדמה
ריזוטו תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 147 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שאלוט, שום, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ריזוטו בטטה, ריזוטו בטטה, ו ריזוטו בטטה.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'; לשים בקערה גדולה לכסות עם מים.
במחבת של 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני, ממיסים חמאה.
מוסיפים שאלוט ושום ומערבבים עד שאלוט הם רפויים, על 1 דקה.
מסננים תפוחי אדמה ומוסיפים למחבת, יחד עם טימין ורוזמרין. מערבבים לעתים קרובות עד תפוחי אדמה מופיעים מעט שקוף, על 8 דקות.
מוסיפים מרק ומערבבים לעתים קרובות עד שתפוחי אדמה רכים לנשוך וספגו את רוב הנוזל, 12 עד 15 דקות.
מוסיפים שמנת ומערבבים לעתים קרובות עד שכמעט כל נספג, 2 עד 4 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.