רק עוד פשטידת הודו.
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. . גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מלח ופלפל טחון, ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). פרוס את קרום העוגה, וקו צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום 1. תניח בצד את הקרום השני.
מחממים את שמן הזית במחבת על חום בינוני, ומבשלים את הבצל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הקורנית, אורגנו, מלח ופלפל שחור, ולאחר מכן מוסיפים את הירקות המעורבים ומשלבים.
מניחים את תערובת הירקות לתוך צלחת פשטידה מוכנה.
בסיר מעל חום בינוני, לטאטא את הקרם, חלב, קורנפלור יחד עד חלקה, ואז להביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים את תערובת הקרם עד מעובה, על 1 דקה; לשפוך את הרוטב על הירקות בצלחת העוגה. מסדרים את בשר טורקיה על הרוטב והירקות, ולאחר מכן העליון את העוגה עם הקרום שמורות. מקלקלים את שני הקרום יחד סביב קצה צלחת העוגה עם מזלג, ודוקרים כמה חורים בחלק העליון של העוגה.
מורחים חמאה על הקרום העליון. מכסים את העוגה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות; להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 50 דקות נוספות.
הסר את נייר הכסף מן העוגה על 20 דקות לפני סוף זמן האפייה כדי לתת את הקרום חום.
בואו לעמוד על 10 דקות לפני ההגשה.