שואי ג'ו יו (דג מבושל בסצ' ואן) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 78 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לך שום, פלפל גרוס, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הציון הזה מוצק. נסו דג מבושל בסצ'ואן (שואי ג' ו יו, 1), בשר בקר מבושל בסגנון סצ'ואן עם צ' ילי, ו עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בקערה את חלבון הביצה, עמילן התירס, הפלפל הלבן וחלבון הביצה; מוסיפים את הבאסה ומערבבים לציפוי. מניחים בצד ומאפשרים למרינדה לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את גרגירי הפלפל ופלפלי הצ 'ילי המיובשים בשמן החם עד שהם הופכים לאדום כהה מאוד (הם ייראו כמעט שחורים, אז היזהרו לא לשרוף את הצ' ילי).
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
דַק-
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים את פלפלי הצ ' ילי המיובשים וגרגירי הפלפל מהמחבת. טחון את פלפלי הצ ' ילה. מועכים את גרגירי הפלפל דק; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
1 כוס שום קצוץ
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחזירים את המחבת לאש בינונית ומוסיפים 1 כף שמן צמחי ורוטב השעועית; מבשלים ומערבבים את רוטב השעועית עם השמן עד שהתערובת הופכת לאדומה. מערבבים את המים לרוטב, מגבירים את האש לגבוהה ומבשלים עד שהרוטב מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים את פרוסות הג ' ינג ' ר מהדגים הכבושים ומוסיפים לרוטב הרותח; מבשלים את הדג ברתיחה עד שהבשר הופך לבן.