שום ופלפל בל Farfalle
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שום ופלפל בל Farfalle. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן, פלפלים כתומים, פרפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שום ופלפל צלוי פלפל # pepperparty, פלפל אדום קלוי וגואקמולי שום, ו פלפל ומרק שום צלוי.
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו, וזורקים זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 8 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 5 דקות. לקלף ולקצוץ.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כפית טפטוף במחבת.
מוסיפים שום למחבת, ומבשלים 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הפלפלים, בייקון, עגבניות, זיתים, מלח ופלפל שחור; מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם.
מערבבים תערובת פלפל ופסטה בקערה גדולה; מפזרים גבינה ובזיליקום.