שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1326 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 131 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם יוגורט שוקולד ללא חלב, בוטנים קלויים, קרקרים טבעונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו שוקולד חמאת בוטנים מערבולת מוס פופס, אפוי חמאת בוטנים בננה סופגניות עם שוקולד חמאת בוטנים זיגוג (ללא גלוטן + טבעוני), ו כריך חמאת בוטנים ובננה עם רוטב חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון למחוץ קרקרים גרהם עד שיש לך פירורים
מערבבים יחד את פירורי הקרקר, אגבה כחולה גולמית, אבקת קקאו וקיצור.לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של springform 10 אינץ pan.In סיר כבד קטן על אש בינונית גבוהה, לבשל את האגבה עד רק קרמל עם מראה חום כהה. לא לבשל יתר על המידה, כמו אגבה יכול להיות מריר.
מוסיפים את חמאת הבוטנים, החלופה לחלב, ושוקולד צ ' יפס.
תערובת יהיה קצף מעט. מערבבים עד שוקולד נמס ומבריק.
יוצקים לתוך קערה להתקרר.להשרות אגר בחלופה חלב עבור 15 minutes.In סיר בינוני מעל חום בינוני, להביא תערובת לרתיחה.
לטאטא אבקת קקאו, פצפוצי שוקולד, וחמאת בוטנים. קיפול פנימה yogurt.In קערה גדולה, לשלב את התערובת עם קינוח קפוא. תריץ סכין סביב הקרטונים של הגלידה כדי להוציא אותה בקלות מהמיכלים.באמצעות מיקסר חשמלי למזג את כל החומרים עד המילוי מופיע אור מוקצף, לוקח על עצמו את המראה של שוקולד קצפת.
יוצקים מילוי לתוך קרום עוגת שוקולד קרקר גרהם מוכן.מכסים בניילון נצמד ומניחים במקפיא למשך שעה.לאחר שנקבע במקצת, חלקה על ציפוי, ומפזרים בוטנים קצוצים.
טפטוף כמה שוקולד נמס (2 כפות של שוקולד צ ' יפס טבעוני בקערת מיקרוגל) על גבי האגוזים עבור אפקט דקורטיבי.בזהירות לשחזר עוגה עם פלסטיק לעטוף וצינה לפחות 8 שעות או בלילה במקפיא להגדיר לחלוטין.
הסר מהמקפיא ולהפעיל סכין חדה סביב בתוך מחבת טופס האביב כדי לעזור לשחרר את העוגה. שחררו את טבעת טופס האביב מהחלק התחתון של המחבת והעבירו את העוגה לצלחת הגשה.לגרר או תלתל את השוקולד המריר מעל לקישוט.
חותכים לתוך טריזים עם סכין כי כבר טבול לתוך מים חמים לשרת מיד.