קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד ללא גלוטן אגוזי לוז חלום טורט

שוקולד ללא גלוטן אגוזי לוז חלום טורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד ללא גלוטן אגוזי לוז חלום טורט. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 475 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו וניל, תערובת עוגת השטן, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טורט שוקולד ללא אפייה טבעוני וללא גלוטן, טורט שוקולד ללא קמח-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ו טורט שוקולד ללא קמח, ללא גלוטן-לח ואור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים אגוזי לוז בשכבה אחת במחבת אפייה רדודה. טוסט אגוזי לוז 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
להעביר אגוזים חמים לכמה עוביים של מגבות נייר. לשפשף אגוזי לוז יחד כדי להסיר עורות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
בואו מגניב. במעבד מזון-או בלנדר-מיכל, לטחון חצי אגוזי לוז דק. חותכים אגוזי לוז הנותרים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
בנדיבות גריז תחתון רק של (8 או 9 אינץ') מחבת עגולה. (טמפרטורת תנור נמוכה יותר 163° אם באמצעות מחבת כהה או לא מקל.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בקערה גדולה, לנצח אגוזי לוז הקרקע, תערובת עוגה, מים, חמאה וביצים במהירות נמוכה של מיקסר חשמלי 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים 43 עד 48 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להפעיל סכין סביב קצה המחבת; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בסיר כבד קטן, מחממים חלב מרוכז ממותק ושוקולד לבן מעל חום בינוני עד שהשוקולד נמס. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה על 7 עד 10 דקות יותר או רק עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
הסר מהחום; מגניב 10 דקות. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
11
לחתוך מקורר עוגה במחצית אופקית.
12
מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך בצד על צלחת הגשה; מורחים חצי תערובת שוקולד לבן על עוגה; מפזרים חצי אגוזי לוז קצוצים. למעלה עם חצי העוגה הנותרים, בצד לחתוך למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מורחים את שאריות תערובת השוקולד הלבן למעלה (חלקם עשויים לטפטף למטה בצד).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מפזרים עם אגוזי לוז הנותרים. מקררים כל עוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)