שוקולד מריר וטארט תפוזים עם שקדים קלויים
נסו שוקולד מריר וטארט תפוזים עם שקדים קלויים, ג'וי שקדים (קוקוס קלוי עם שוקולד מריר ושקדים) גלידה, ו גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מקלף ירקות, להסיר קליפה (חלק כתום בלבד) מן הכתום ברצועות.
חותכים רצועות לחתיכות בגודל matchstick ומניחים בסיר קטן. מכסים במים קרים; מביאים לרתיחה. לבשל 30 שניות; לנקז. לשטוף סיר; להוסיף 1/4 כוס סוכר, 2 כפות מים, לקלף. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. מבשלים עד קליפת שקוף וסירופ הוא עבה, כ 20 דקות. באמצעות tines של מזלג, להעביר קליפה לצלחת מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה, סוכר, קינמון, ומלח בקערה גדולה עד חלקה. מוכה באבקת קקאו.
מוסיפים קמח ומכים עד שהבצק מתחבר בגושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים בצק בין גיליונות נייר שעווה עד 11 אינץ ' עגול. לקלף את הדף העליון של נייר. הפוך את הבצק מעל מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לקלף את הנייר. לחץ בעדינות על הבצק למחבת. לחץ על הבצק כדי ליצור צדדים בעובי כפול. לנקב את הבצק עם מזלג. להכניס למקרר 30 דקות.
אופים את הקרום עד הצדדים נראים יבשים ותחתונים נראה תוסס, על 14 דקות.
מעבירים את הקרום למדף. באמצעות גב כף, לחץ על הצדדים של הבצק אם נופל. מגניב לגמרי.
לזרוק שקדים, סוכר, וקינמון בקערה קטנה. קוצצים את כל אבל 2 רצועות של קליפה.
מפזרים קליפת תפוז קצוץ, ולאחר מכן תערובת שקדים על החלק התחתון של קרום מוכן.
מניחים קרם בסיר בינוני כבד. להביא לרתיחה.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה; מערבבים בגרנד מרנייה.
יוצקים לתוך הקרום. מקררים עד מילוי מוצק, לפחות 3 שעות.
מקשטים עם הנותרים 2 רצועות קליפת תפוז. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות באופן רופף עם נייר ולשמור בקירור.)
באמצעות סכין חדה, בעדינות לשחרר את הקרום מן הצדדים מחבת.
חותכים את הפרוסות לפרוסות, מגישים קר.