קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

שוקולד מריר וטארט תפוזים עם שקדים קלויים

שוקולד מריר וטארט תפוזים עם שקדים קלויים
נסו שוקולד מריר וטארט תפוזים עם שקדים קלויים, ג'וי שקדים (קוקוס קלוי עם שוקולד מריר ושקדים) גלידה, ו גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מקלף ירקות, להסיר קליפה (חלק כתום בלבד) מן הכתום ברצועות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
כתוםכתום
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים רצועות לחתיכות בגודל matchstick ומניחים בסיר קטן. מכסים במים קרים; מביאים לרתיחה. לבשל 30 שניות; לנקז. לשטוף סיר; להוסיף 1/4 כוס סוכר, 2 כפות מים, לקלף. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. מבשלים עד קליפת שקוף וסירופ הוא עבה, כ 20 דקות. באמצעות tines של מזלג, להעביר קליפה לצלחת מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה, סוכר, קינמון, ומלח בקערה גדולה עד חלקה. מוכה באבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מוסיפים קמח ומכים עד שהבצק מתחבר בגושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
3
מרדדים בצק בין גיליונות נייר שעווה עד 11 אינץ ' עגול. לקלף את הדף העליון של נייר. הפוך את הבצק מעל מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לקלף את הנייר. לחץ בעדינות על הבצק למחבת. לחץ על הבצק כדי ליצור צדדים בעובי כפול. לנקב את הבצק עם מזלג. להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים את הקרום עד הצדדים נראים יבשים ותחתונים נראה תוסס, על 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מעבירים את הקרום למדף. באמצעות גב כף, לחץ על הצדדים של הבצק אם נופל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
1
לזרוק שקדים, סוכר, וקינמון בקערה קטנה. קוצצים את כל אבל 2 רצועות של קליפה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים קליפת תפוז קצוץ, ולאחר מכן תערובת שקדים על החלק התחתון של קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שקדיםשקדים
קרוםקרום
3
מניחים קרם בסיר בינוני כבד. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה; מערבבים בגרנד מרנייה.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים לתוך הקרום. מקררים עד מילוי מוצק, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
7
מקשטים עם הנותרים 2 רצועות קליפת תפוז. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות באופן רופף עם נייר ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
באמצעות סכין חדה, בעדינות לשחרר את הקרום מן הצדדים מחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
9
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
חותכים את הפרוסות לפרוסות, מגישים קר.