קושימומחה
מוכן ב1 ש, 22 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

עוף צלוי מרווה לימון עם רוטב מחבת מרווה

עוף צלוי מרווה לימון עם רוטב מחבת מרווה
לימון מרווה עוף צלוי עם רוטב מחבת מרווה הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 22 דקות. אם יש לך מלח, עוף, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו לימון ועוף צלוי מרווה, עוף צלוי מרווה לימון, ו עוף צלוי עם לימון ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
. קליפת אח מלימונים שווה 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
בקרבקר
3
חותכים 1 לימון לשניים; להזמין לימון אחר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
4
מערבבים קליפת לימון ושום בקערה קטנה, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. לקצץ עודף שומן. החל חלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד על ידי החדרת אצבעות, בעדינות לדחוף בין העור לבשר. לשפשף תערובת שום תחת עור משוחרר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
שוםשום
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
6
מניחים 1 sprig מרווה מתחת לעור בכל צד של השד. בעדינות לחץ על העור כדי לאבטח. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מרווהמרווה
7
מניחים חצאי לימון הנותרים 4 ענפים מרווה בחלל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
8
מניחים עוף על מתלה של מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
9
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. הכנס מדחום לחלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עצםעצם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
10
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד רשם מדחום לפחות 165 או עד מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
11
העברה לצלחת; לכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
13
יוצקים חלקי מחבת לתוך שקית, משחימים חתיכות בתחתית מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
בואו טפטוף לעמוד 10 דקות (שומן יעלה למעלה). לאטום את התיק, בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה.
15
ניקוז מחבת טפטוף שקית לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה. שמור 1 כף שומן; להשליך שומן שנותר.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מחבתמחבת
16
מוסיפים מספיק מרק לטפטוף שווה 1 1/4 כוסות; מוסיפים שמורות 1 כף שומן וקמח, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
יוצקים תערובת מרק לתוך מחבת broiler. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד עבה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
מחבתמחבת
18
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, מרווה טחון.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מרווהמרווה
מלחמלח
19
להסיר ולהשליך לימון ומרווה מחלל העוף. בזהירות להסיר ולהשליך את העור מן הגבעולים עוף מרווה מן השד, הזמנת תערובת שום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
לימוןלימון
מרווהמרווה
20
מורחים תערובת שום על עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
מורחיםמורחים
21
חותכים עוף לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
22
מגישים עוף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב