תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט ו Cioppino עם סן פרנסיסקו Sourdough. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 209 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 2049 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל, לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 54 דקות. נסו San Francisco Cioppino, San Francisco Cioppino, ו סקיני סן פרנסיסקו CIOPPINO (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים, שום, חמאה, פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה ומערבבים לשלב. למרוח את החלק הפנימי של הפרוסות עם חמאת שום טוסט כל כיכר בתנור במשך 10 דקות עד פריך וריחני. שמור נשאר מעל חמאת שום כדי העליון cioppino עם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
Cioppino
פטרוזיליה
שום
טוסט
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
3
מניחים את צ ' וריסו במעבד מזון ותהליך עד חתיכות קטנות טחון היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני ומוסיפים את צ ' וריסו הקרקע לבשל עד צבע טוב ושומן הוא שניתנו. בינתיים מוסיפים את השום, סלרי, בצל ועגבניות מנוקזות למעבד המזון ומעבדים עד שיש לך עקביות חלקה של חתיכות ירקות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו טחון
ירק
עגבנייה
סלרי
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תנור הולנדי
5
לאחר צ ' וריסו הקרקע מבושל, יוצקים שני ספירה של שמן זית כתית נוספת ומוסיפים את מחית הירקות, טימין עלה דפנה ו לטגן במשך 5 עד 7 דקות נוספות. כאשר הנוזל מבושל קצת, אבק עם הקמח ומערבבים היטב - זה יוצר את הבסיס של רביכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
צ ' וריסו טחון
ירק
עלי דפנה
קמח לכל מטרה
טימין
בסיס
6
מוסיפים את היין האדום, מיץ עגבניות שמורות, ומניות עוף. העונה קלה עם מלח ופלפל ולאחר מכן לכסות ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
מיץ עגבניות
יין אדום
7
לאחר 1 שעה, להפוך את החום למעלה ולהוסיף את הסרטנים וצדפות מרק ואדים עד פתוח, על 10 דקות. להפחית את החום ולהוסיף את פילה שרימפס ודגים, לערבב בעדינות כדי מעיל הכל. מבשלים בעדינות עד שרימפס ודגים מבושלים ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שרימפס
מרק
צדפות
8
מגישים cioppino עם טוסטים שאור העליון עם כפית של חמאת שום שמורה, כמה פטרוזיליה טרייה ולימון.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.