שזיף קוצ'ן הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ליווי: יוגורט חלב מלא, חמאה, לירה שזיפים בשלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שזיף קוצ'ן, שזיף קוצ'ן, ו שזיף-Streusel Kuchen (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערת מיקסר ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מוסיפים 2 כוסות קמח, 2/3 כוס סוכר, מלח, יוגורט, ביצה, גרידה, וניל לתערובת שמרים ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה 1 דקה. לנצח 1 מקל חמאה, 1 כף בכל פעם, עד incorporated. לנצח במהירות בינונית עד הבצק הוא חלק ומבריק, על 5 דקות. (הבצק יהיה דביק מאוד.) לגרד את הצד של הקערה ומפזרים בצק עם הנותרים 2 כפות קמח. מכסים את הקערה במגבת מטבח (לא בד טרי) ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב