קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל דובדבן חמוץ

שטרודל דובדבן חמוץ
אם יש לכם פילו, קורנפלור, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שטרודל דובדבן חמוץ, שטרודל דובדבן קל, ו שמנת חמוצה עוגת קפה דובדבן - אתה יכול לעשות את זה coffeecake דובדבן במטבח שלך, והכי טוב מכל זה קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא דובדבנים( עם כל מיצים), 3/4 כוס סוכר, ו קורנפלור לרתיחה 2 1/2 - ל 3 ליטר סיר כבד, ערבוב מדי פעם, ואז להתבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
להעביר מילוי לקערה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בעוד מילוי דובדבן מתקרר, לארגן 3 פילו גיליונות בשכבה 1 על משטח עבודה ולתת יבש 15 דקות. שמירה על 12 גיליונות הנותרים מוערמים, חצייה חצויה, ואז מחסנית חצאים. מחסנית כיסוי עם חתיכת פלסטיק לעטוף ומגבת מטבח dampened. דק להתפורר 3 סדינים פילו יבשים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
סדר 1 חתיכת פילו על משטח עבודה עם צד קצר קרוב אליך (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסה) ומברשת עם קצת חמאה. למעלה עם 3 חתיכות פילו יותר, צחצוח כל עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
מפזרים 2 כפות פילו מתפורר מעל שליש התחתון של פילו חמאה, משאיר גבול 2 אינץ ' לאורך החלק התחתון וצדדים, ולאחר מכן העליון עם מילוי 1/3 כוס מעוגל. מקפלים קצה התחתון של פילו מעל מילוי לקפל בצדדים כדי לצרף מילוי לחלוטין, ואז לגלגל פילו כדי ליצור שטרודל, על 4 1/2 על ידי 2 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה בחמאה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מברשת העליון עם קצת חמאה, ואז מפזרים קלות עם 1/4 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
חותכים 2 (1 אינץ') פתחי אוורור באלכסון על פני החלק העליון של שטרודל, על 1 1 1/2 אינץ ' זה מזה, עם סכין קיצוץ. הפוך 5 שטרודל יותר באותו אופן.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
אופים שטרודל באמצע התנור עד חום זהוב פריך, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
העברה למתלה וקריר 30 דקות.
12
* השתמשנו דובדבנים Ifq (בנפרד קפוא מהיר) מ פרדסים פריסקה (231-599-2604), ב Charlevoix, מישיגן.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1
* שטרודל יכול להיות אפוי 2 שעות קדימה ונשמר על המדף בטמפרטורת החדר.* מילוי דובדבנים יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן