שטרודל פטל ושוקולד לבן
פטל ושטרודל שוקולד לבן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. אם יש לכם קורנפלור, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו שטרודל פטל ושוקולד לבן, שטרודל פטל, ו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. בקערה, לשלב פטל, קורנפלור, גרידת לימון 4 כפות. סוכר.
שכב 1 גיליון פילו על משטח עבודה, צד קצר פונה אליך, שמירה על הסדינים הנותרים מכוסים בניילון נצמד.
מברשת גיליון קל עם חמאה ולהניח גיליון שני על גבי. חזור עם חמאה ופילו הנותרים. (יישאר לך קצת חמאה.)
כף פטל מילוי קו 2 אינץ 'עבה לאורך קצה ארוך של בצק, משאיר 2 אינץ' בחלק העליון והתחתון.
להפשיל בחוזקה, לקפל מסתיים תחת, ומניחים את צד התפר על תבנית אפייה.
מברשת עם קצת חמאה שנותרה.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כף. סוכר.
אופים עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
בואו לעמוד על תבנית אפייה על מתלה תיל במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לשרת חם, או לתת מגניב לשרת בטמפרטורת החדר.