קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

שטרודל פירות מדומה עם גלידה

שטרודל פירות מדומה עם גלידה
שטרודל פירות מדומה עם גלידה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 861 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצים, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שטרודל תפוחים מדומה, שטרודל פירות, ו שטרודל-כל פרי.

הוראות

1
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על אש בינונית ומערבבים תפוחים, צימוקים, וצימוקים זהובים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
צימוקיםצימוקים
תפוחתפוח
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לטגן במשך כ 5 עד 7 דקות עד שהם מתחילים caramelize.
3
מוסיפים אגסים, אפרסקים, וניל, קינמון וסוכר חום ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
אפרסקאפרסק
ונילוניל
אגסאגס
4
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אם פילו הופשר, ודא שהוא מופשר לחלוטין לפני הטיפול בו. לאחר הסרת מהחבילה, תצטרך לכסות פילו עם נייר שעווה ומגבת לחה כדי למנוע ממנו להתייבש. עבודה עם גיליון 1 בכל פעם, להוציא גיליון בצק על גיליון אפייה ומברשת על חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גיליון בצקגיליון בצק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
הנח גיליון נוסף על גבי וחמאה שוב, חוזר על כל פילו גיליונות, עד שיש לך ערימה של 1
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
חמאהחמאה
8
התחל ערימה נוספת של 10 על תבנית אפייה נפרדת וחמאה בין כל גיליון באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מקפלים עוגת פאונד קוביות ופירורי לחם לתערובת הפירות. (זה יספוג מספיק של הלחות כדי למנוע פילו להתפרק.)
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
עוגה יבשהעוגה יבשה
פירותפירות
10
מורחים את תערובת הפירות באופן שווה על כל ערימה של פילו מוכן בעדינות לגלגל את הבצק מהצד הארוך ביותר, קיפול הקצוות לסגור כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
פירותפירות
גלולגלול
11
מברשת עם ביצה לשטוף ומפזרים סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ביצהביצה
12
אופים בתנור עד חום זהוב, כ -30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מגישים בטמפרטורת החדר עם כף גלידת וניל ורוטב קרמל חם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
רוטב קרמלרוטב קרמל

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה מומסתחמאה מומסת43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב קרמל (סוג המשמש ציפוי גלידה), התחמם רק לפני ההגשהרוטב קרמל (סוג המשמש ציפוי גלידה), התחמם רק לפני ההגשה1או 2 ביצים, מוכות קלות, לשטוף ביציםאו 2 ביצים, מוכות קלות, לשטוף ביצים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צימוקים זהוביםצימוקים זהובים2תפוחים טריים סבתא סמית, קלופים, cored, וקוביות דקתפוחים טריים סבתא סמית, קלופים, cored, וקוביות דק12 כפיות אבקת שום1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אפרסקים, מנוקזים היטב וקוביות דקאפרסקים, מנוקזים היטב וקוביות דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגסים, מנוקזים היטב וקוביות דקאגסים, מנוקזים היטב וקוביות דק20גיליונותבצק פילו (מבוסס על 18 על ידי יריעות 14 אינץ ' אשר נמכרים לעתים קרובות בחבילות של 18 עד 20 עבור עובי מספר 4)בצק פילו (מבוסס על 18 על ידי יריעות 14 אינץ ' אשר נמכרים לעתים קרובות בחבילות של 18 עד 20 עבור עובי מספר 4)1קטןעוגה יבשה, מופשרת, וחותכת לקוביות קטנות.עוגה יבשה, מופשרת, וחותכת לקוביות קטנות.23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1פיינט4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים