קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות48
ציון בריאות6
מגזין

שימור הקציר: חמאת אפרסק עם קינמון, זנגביל וציפורן

שימור הקציר: חמאת אפרסק עם קינמון, זנגביל וציפורן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל שמירה על הקציר: חמאת אפרסק עם קינמון, זנגביל ו ציפורן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 57 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לכם אפרסקים, ציפורן טחון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו שימור הקציר: Basil Pesto בסיסי, שימור הקציר: אבקת ירקות ירוק סופר, ו גלידת קינמון-ציפורן (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבודה בקבוצות, לזרוק את האפרסקים במעבד מזון או בלנדר, ולהשתלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים פירה אפרסק לסיר מנייה כבד תחתית, ומערבבים בתבלינים. מבשלים חשפו מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 60 דקות או עד מעובה לתוך משחה בסדר.להתמזג עד חלקה עם בלנדר טבילה, לשפוך לתוך צנצנות מייסון בגודל ליטר במקרר או יכול להשתמש בשיטת אמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח