שיפודי אספרגוס ועגבניות עם חרדל דבש-רוטב חזרת
והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם $2.8 למנה נופל בתקציב שלך, אספרגוס ושיפוד עגבניות עם חרדל דבש-רוטב חזרת יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מלח ופלפל, עגבניות שרי על הגפן, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו טרוטת ראש פלדה עם רוטב חזרת דבש-חרדל, הליבוט עם רוטב עגבניות ברביקיו ודבש - חרדל פולנטה, ו חזרת-דבש חרדל טפטוף (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את החרדל, הדבש, חזרת ונענע בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
להשחיל את העגבניות על שיפודים ולשים אותם לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את האספרגוס ואת טפטוף עם קצת שמן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
שים את העגבניות על הגריל ומבשל עד חרוך משני הצדדים. גריל האספרגוס במשך כ 2 דקות לכל צד.
שים את הירקות על מגש ולטפטף אותם עם רוטב החרדל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.