אם יש לכם שמן זית, עלי כוסברה, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו שיפודי עוף מרוקאי עם רוטב עשבי תיבול, עוף רובר עם רוטב גבינת עיזים–עשב, ו שיפודי שרימפס בגריל עם פטה לימון-עשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
Whir עירית, כוסברה, פטרוזיליה, חומץ, פלפל, ומלח במעבד מזון מצויד להב החיתוך. בעוד המכונה פועלת, יוצקים את שמן הזית דרך צינור הזנה פתוח ב טפטוף איטי לעשות אור sauce.No מעבד מזון? טחון את הכרית, הכוסברה והפטרוזיליה על קרש חיתוך, ולאחר מכן מועך אותם עם שאר החומרים במרגמה עם עלי עד דביק. לטפטף בשמן, טחינת התערובת לרוטב כמו השמן מתווסף בכדרורים ודראבים. זה לא יהיה חלק כמו זה ממעבד מזון, אבל זה יעשה ב pinch.No מעבד מזון, אין מרגמה, אין עלי? (האם אתה בטוח שאתה רוצה לקנות ספר בישול עיזים?) אתה יכול לעשות את הרוטב הזה על ידי נדנדה סכין דרך עשבי תיבול על קרש חיתוך עד שהם טחונים, כמעט puréed, אז הוספת מלח גרגר גס ומנגב את הצד של להב הסכין על פני הבלגן, באמצעות מלח מגורען כדי עוד יותר מחית עשבי תיבול לתוך עיסה. לגרד את כל זה לתוך קערה, מערבבים את החומץ והפלפל, ואז לטאטא בשמן זית בנחל איטי, יציב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
קרש חיתוך
מרגמה ועלי
רול פירות צהוב אחד
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים חצי מהרוטב הזה בקערה גדולה (שומרים את השאר בקערה נפרדת במקרר לקישוט).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את קוביות הבשר, הפפריקה והל. מערבבים היטב, מכסים, ומקררים לפחות 4 שעות או עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
נוזל-אונקיות מים טריים
מים כדי לאפשר
4
להשחיל את קוביות הבשר על שיפודים ולהניח אותם בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הגריל, או חימום גריל גז לחום גבוה (כ 288° [288°C]) או בניית מיטת פחם בחום גבוה בגריל פחם. אם אתה לא רוצה להשתמש בגריל בחוץ, לחמם מחבת גריל גדולה, כבדה על חום בינוני גבוה עד עישון. כמו הגריל מתחמם, לקחת את הרוטב שמורות מהמקרר כך שהוא חוזר לטמפרטורת החדר. אתה יכול אפילו nuke זה במשך כמה שניות כדי לקחת את הצינה (אבל לא לקבל ut חם מדי או הטעם יהפוך בולט מדי, כמעט מריר.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הגדר את השיפודים ישירות מעל החום (או במחבת הגריל). גריל במשך 6 דקות, מסתובב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים ומדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך קובייה מבלי לגעת בפסי שיפוד 71° (71°C).