קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

שיפודי עז עם רוטב עשבי חומץ

שיפודי עז עם רוטב עשבי חומץ
אם יש לכם שמן זית, עלי כוסברה, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו שיפודי עוף מרוקאי עם רוטב עשבי תיבול, עוף רובר עם רוטב גבינת עיזים–עשב, ו שיפודי שרימפס בגריל עם פטה לימון-עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
Whir עירית, כוסברה, פטרוזיליה, חומץ, פלפל, ומלח במעבד מזון מצויד להב החיתוך. בעוד המכונה פועלת, יוצקים את שמן הזית דרך צינור הזנה פתוח ב טפטוף איטי לעשות אור sauce.No מעבד מזון? טחון את הכרית, הכוסברה והפטרוזיליה על קרש חיתוך, ולאחר מכן מועך אותם עם שאר החומרים במרגמה עם עלי עד דביק. לטפטף בשמן, טחינת התערובת לרוטב כמו השמן מתווסף בכדרורים ודראבים. זה לא יהיה חלק כמו זה ממעבד מזון, אבל זה יעשה ב pinch.No מעבד מזון, אין מרגמה, אין עלי? (האם אתה בטוח שאתה רוצה לקנות ספר בישול עיזים?) אתה יכול לעשות את הרוטב הזה על ידי נדנדה סכין דרך עשבי תיבול על קרש חיתוך עד שהם טחונים, כמעט puréed, אז הוספת מלח גרגר גס ומנגב את הצד של להב הסכין על פני הבלגן, באמצעות מלח מגורען כדי עוד יותר מחית עשבי תיבול לתוך עיסה. לגרד את כל זה לתוך קערה, מערבבים את החומץ והפלפל, ואז לטאטא בשמן זית בנחל איטי, יציב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בשר טחוןבשר טחון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
מרגמה ועלימרגמה ועלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים חצי מהרוטב הזה בקערה גדולה (שומרים את השאר בקערה נפרדת במקרר לקישוט).
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את קוביות הבשר, הפפריקה והל. מערבבים היטב, מכסים, ומקררים לפחות 4 שעות או עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
להשחיל את קוביות הבשר על שיפודים ולהניח אותם בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הגריל, או חימום גריל גז לחום גבוה (כ 288° [288°C]) או בניית מיטת פחם בחום גבוה בגריל פחם. אם אתה לא רוצה להשתמש בגריל בחוץ, לחמם מחבת גריל גדולה, כבדה על חום בינוני גבוה עד עישון. כמו הגריל מתחמם, לקחת את הרוטב שמורות מהמקרר כך שהוא חוזר לטמפרטורת החדר. אתה יכול אפילו nuke זה במשך כמה שניות כדי לקחת את הצינה (אבל לא לקבל ut חם מדי או הטעם יהפוך בולט מדי, כמעט מריר.)
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הגדר את השיפודים ישירות מעל החום (או במחבת הגריל). גריל במשך 6 דקות, מסתובב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים ומדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך קובייה מבלי לגעת בפסי שיפוד 71° (71°C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מגישים שיפודים עם רוטב שמורות בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות