קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

שכבות ארטישוק-תרד

שכבות ארטישוק-תרד
שכבת ארטישוק-תרד עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 441 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל טחון, מלח, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: שכבות ארטישוק ותרד, רבד ארטישוק, תרד וגבינת עיזים, ו סטרטה ארטישוק-ו-האם לילה.

הוראות

1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים פלפל, בצל ושום; מבשלים כ 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הסר מהחום. מערבבים ארטישוקים ותרד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. מסדרים קוביות לחם בצלחת. תערובת ירקות כפית באופן שווה על קוביות לחם; מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
5
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, חרדל, מלח ופלפל עם מקציף תיל עד מעורבב; לשפוך באופן שווה על לחם, ירקות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים בחוזקה בנייר כסף; מקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים מכוסה 30 דקות. לחשוף; אופים 20 עד 30 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.