סלט אורזו יווני
גשו לסופר וקנו עגבנייה, פטרוזיליה, פלפל לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די טוב. נסו סלט אורזו יווני, סלט אורזו יווני, ו סלט אורזו יווני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מסננים לבבות ארטישוק, שומר נוזלים.
בקערה גדולה לשלב פסטה, לבבות ארטישוק, עגבניות, מלפפון, בצל, פטה, זיתים, פטרוזיליה, מיץ לימון, אורגנו ופלפל לימון. לזרוק וצינה במשך 1 שעה במקרר.
ממש לפני ההגשה, רסס שמורות מרינדה ארטישוק מעל סלט.