Bouillabaisse צונן Velouté
Bouillabaisse מקורר veloutã© עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מרק צונן Velouté, הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים לרתיחה הוא סיר גדול, התחתון אותו לרתיחה ולשמור אותו שם.
יוצקים את שמן הזית לתוך סיר גדול מעל חום בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, סלרי, כרישה, שום ושומר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים באופן קבוע, במשך 8-10 דקות, או עד שהירקות מתרככים אך לא צובעים.
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות הטריות וממשיכים לבשל ולערבב במשך 4 דקות נוספות. לזרוק שרימפס, עשבי תיבול, ותבלינים לבשל ערבוב, במשך 2 דקות או עד השרימפס להפוך ורוד.
מוסיפים את המים הבוערים ומבשלים 2 דקות יותר, ואז, עם כפית מחוררת, להסיר את השרימפס. הגדר את השרימפס בצד במשך כ -10 דקות, כך שהם יהיו מגניבים מספיק כדי שתוכל להסיר את הפגזים.פגז ווריד דה השרימפס, שמירה על הפגזים, ומקרר, מכוסה, עד הצורך. לזרוק את הפגזים בחזרה לתוך הסיר ולתת להתבשל עם המרק לעוד 30-40 דקות, באופן קבוע ברפרוף את הקצף וכל מוצקים שעולים אל פני השטח. כאשר המרק נשאר רק 5 דקות לבשל, להוסיף את החומוס. להביא את המרק לרתיחה, ולאחר מכן למשוך את הסיר מהחום.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר פירה עד חלקה (ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות). לדחוף את המרק דרך מסננת משובחת, כך שהוא חלק וקרם מספיק כדי לחיות עד שמו, velouté⠀ " זה צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל כף. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מים. בדוק את התיבול, להוסיף מלח ופלפל לבן, במידת הצורך, ולאחר מכן לכסות ולקרר.ירקות
חם 1 כף שמן זית במחבת גדולה sautã© או מחבת מעל חום בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל והפלפלים ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתחילים להתרכך אבל לא צבע, כ -3 דקות.
יוצקים את 2 כפות הנותרים של שמן זית ומוסיפים את הקישואים, חצילים, שום, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים ומערבבים במשך 6 עד 8 דקות יותר, עד שהירקות רכים. להפוך את הירקות לקערה הגשה כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.כאשר הירקות הם מגניבים, להסיר ולהשליך את השום. מערבבים בעירית, חצי בזיליקום, וחומוס. (בשלב זה לכסות ולקרר את הירקות כמה שעות, עד הצורך.) כדי
שים את הירקות בטורינו מרק, לפזר על השרימפס, ומפזרים מעל הזיתים.
יוצקים את המרק הצונן לתוך tureen ומפזרים את בזיליקום שנותר על גבי.