קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

Bouillabaisse צונן Velouté

Bouillabaisse צונן Velouté
Bouillabaisse מקורר veloutã© עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מרק צונן Velouté, הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, ו מרק דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרק
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
2
מביאים את המים לרתיחה הוא סיר גדול, התחתון אותו לרתיחה ולשמור אותו שם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים את שמן הזית לתוך סיר גדול מעל חום בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, סלרי, כרישה, שום ושומר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים באופן קבוע, במשך 8-10 דקות, או עד שהירקות מתרככים אך לא צובעים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות הטריות וממשיכים לבשל ולערבב במשך 4 דקות נוספות. לזרוק שרימפס, עשבי תיבול, ותבלינים לבשל ערבוב, במשך 2 דקות או עד השרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
5
מוסיפים את המים הבוערים ומבשלים 2 דקות יותר, ואז, עם כפית מחוררת, להסיר את השרימפס. הגדר את השרימפס בצד במשך כ -10 דקות, כך שהם יהיו מגניבים מספיק כדי שתוכל להסיר את הפגזים.פגז ווריד דה השרימפס, שמירה על הפגזים, ומקרר, מכוסה, עד הצורך. לזרוק את הפגזים בחזרה לתוך הסיר ולתת להתבשל עם המרק לעוד 30-40 דקות, באופן קבוע ברפרוף את הקצף וכל מוצקים שעולים אל פני השטח. כאשר המרק נשאר רק 5 דקות לבשל, להוסיף את החומוס. להביא את המרק לרתיחה, ולאחר מכן למשוך את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
יוצקים את המרק לתוך בלנדר פירה עד חלקה (ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות). לדחוף את המרק דרך מסננת משובחת, כך שהוא חלק וקרם מספיק כדי לחיות עד שמו, velouté⠀ " זה צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל כף. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מים. בדוק את התיבול, להוסיף מלח ופלפל לבן, במידת הצורך, ולאחר מכן לכסות ולקרר.ירקות
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
חם 1 כף שמן זית במחבת גדולה sautã© או מחבת מעל חום בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל והפלפלים ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתחילים להתרכך אבל לא צבע, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים את 2 כפות הנותרים של שמן זית ומוסיפים את הקישואים, חצילים, שום, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים ומערבבים במשך 6 עד 8 דקות יותר, עד שהירקות רכים. להפוך את הירקות לקערה הגשה כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.כאשר הירקות הם מגניבים, להסיר ולהשליך את השום. מערבבים בעירית, חצי בזיליקום, וחומוס. (בשלב זה לכסות ולקרר את הירקות כמה שעות, עד הצורך.) כדי
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
לשרת
10
שים את הירקות בטורינו מרק, לפזר על השרימפס, ומפזרים מעל הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
11
יוצקים את המרק הצונן לתוך tureen ומפזרים את בזיליקום שנותר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מרק צונןמרק צונן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
12
מגישים קר.