שלוש עוגת חלב עם Rompope
שלוש עוגת חלב עם Rompope דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, תותים סל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 34%. נסו שלוש עוגת חלב עם Rompope, Rompope, ו Rompope (ליקר ביצים מקסיקני) (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את כל החומרים בקערה בינונית כדי להתמזג.
יוצקים חצי נוזל לסיר גדול כבד. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומרתיחים בעדינות עד התערובת מצטמצמת 1 1/4 כוסות, ערבוב לעתים קרובות, על 17 דקות.
להקציף במחצית הנותרת של נוזל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לחמם מחדש רק עד פושר לפני השימוש.)
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 8 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף; חמאה וקמח קלף.
להקציף ביצים וסוכר להתמזג בקערה גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים). באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת כל הזמן עד עבה, צהוב חיוור, ושילש נפח, כ 9 דקות.
הסר קערה מעל מים. המשך להכות תערובת עד מגניב, על 6 דקות. לנפות קמח על תערובת ביצה ב 3 תוספות, בעדינות קיפול בכל תוספת.
להעביר 1 הבלילה כוס לקערה קטנה; לקפל חמאה מומסת 3 תוספות. בעדינות לקפל לתוך הבלילה בקערה גדולה, להיזהר לא להוציא את הבלילה.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד העליון הוא זהב עמוק בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. עוגה מגניבה במחבת 10 דקות. להפוך את העוגה על מגש עמוק לפחות 2 אינץ ' גדול יותר מאשר עוגה.
הסר נייר קלף. באמצעות שיפוד עץ, פירס עוגה בכל רחבי העליון, ריווח פירסינג 1/2 אינץ ' זה מזה ולחץ שיפוד למטה לתחתית העוגה.
בהדרגה לשפוך חצי סירופ rompope פושר על גבי עוגה חמה, מתפשט על עוגה עם מרית ומאפשר סירופ rompope להשרות לתוך עוגה לפני הוספת יותר. הפוך את העוגה לצלחת עמוקה נוספת. עוגת פירס בכל רחבי העליונה, ריווח פירסינג 1/2 אינץ ' זה מזה ולחץ שיפוד לתחתית העוגה. בהדרגה לשפוך סירופ rompope הנותרים על העוגה, מתפשט עם מרית ומאפשר סירופ לספוג לפני הוספת יותר.
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר עד מקורר לחלוטין, כ 2 שעות, מדי פעם בכפית את כל סירופ rompope שאוסף על תחתית מגש וסירופ טפטוף על עוגה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת וסוכר בקערה גדולה עד פסגות טופס.
מורחים ציפוי על עוגה. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
מקשטים עם פירות יער חצויים ונענע,אם תרצה.
מגישים עם פירות יער פרוסים.