שליו צלוי, כרישה סבוכה & ויניגרט תפוחי אדמה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וללא לקטוז מתכונים לתיבת המתכון שלך, שליו צלוי, כרישה סבוכה & vinaigrette תפוחי אדמה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 1063 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש זרעי טימין, שליו מוכן לתנור, תפוחי אדמה סלט, חרדל מלא. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו ארקטיק צ'אר עם סלט תפוחי אדמה-מורל ויניגרט כרישה, עוף, בשר חזיר, כרישה ופאי תפוחי אדמה צלויים, ו ביצי שליו En Cocotte עם כרישה, קישואים Julienned ועישן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים קורנית sprig בחלל של כל שליו. לשפשף כל ציפור עם קצת שמן ודבש, ואת העונה בנדיבות.
שים את השליו בתוך פח קלייה רדודה צלוי במשך 20 דקות עד הזהב, ואז לעזוב לנוח במקום חם.
בעוד שליו הם צלייה, להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הביצים במשך 2 דקות בדיוק, ואז לגרוף החוצה לתוך קערה של מים קרים. לקלף ולהניח בצד.
שים את הכרישה במים רותחים ומבשלים 10 דקות עד רך. לגרוף אותם החוצה, לשים בקערה וטפטוף עם שמן זית בעוד עדיין חם. מרתיחים את תפוחי האדמה באותו מחבת במשך 8-10 דקות עד רק מבושל, ואז לנקז ולהוסיף כרישה.
כדי להפוך את ההלבשה, לטאטא את החרדל והחומץ יחד, ואז בהדרגה להוסיף את השמן כדי להפוך את ההלבשה עבה העונה. חצי את הביצים וגלף את השליו (ראה תמונות צעד אחר צעד).
כדי לשרת, לארגן קן סבוך של כרישה, תפוחי אדמה ושדי שליו במרכז כל צלחת. תכניס את הביצים ותעלה עם רגלי השליו.
טפטף את הרוטב מעל ולנקד סביב החלק החיצוני של הצלחת.