קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

שליו צלוי, כרישה סבוכה & ויניגרט תפוחי אדמה

שליו צלוי, כרישה סבוכה & ויניגרט תפוחי אדמה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וללא לקטוז מתכונים לתיבת המתכון שלך, שליו צלוי, כרישה סבוכה & vinaigrette תפוחי אדמה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 1063 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש זרעי טימין, שליו מוכן לתנור, תפוחי אדמה סלט, חרדל מלא. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו ארקטיק צ'אר עם סלט תפוחי אדמה-מורל ויניגרט כרישה, עוף, בשר חזיר, כרישה ופאי תפוחי אדמה צלויים, ו ביצי שליו En Cocotte עם כרישה, קישואים Julienned ועישן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
שים קורנית sprig בחלל של כל שליו. לשפשף כל ציפור עם קצת שמן ודבש, ואת העונה בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שליושליו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שים את השליו בתוך פח קלייה רדודה צלוי במשך 20 דקות עד הזהב, ואז לעזוב לנוח במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
4
בעוד שליו הם צלייה, להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הביצים במשך 2 דקות בדיוק, ואז לגרוף החוצה לתוך קערה של מים קרים. לקלף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
שים את הכרישה במים רותחים ומבשלים 10 דקות עד רך. לגרוף אותם החוצה, לשים בקערה וטפטוף עם שמן זית בעוד עדיין חם. מרתיחים את תפוחי האדמה באותו מחבת במשך 8-10 דקות עד רק מבושל, ואז לנקז ולהוסיף כרישה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כדי להפוך את ההלבשה, לטאטא את החרדל והחומץ יחד, ואז בהדרגה להוסיף את השמן כדי להפוך את ההלבשה עבה העונה. חצי את הביצים וגלף את השליו (ראה תמונות צעד אחר צעד).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שליושליו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
כדי לשרת, לארגן קן סבוך של כרישה, תפוחי אדמה ושדי שליו במרכז כל צלחת. תכניס את הביצים ותעלה עם רגלי השליו.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
שליושליו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
טפטף את הרוטב מעל ולנקד סביב החלק החיצוני של הצלחת.