שניצל, בסגנון וינר
שניצל, בסגנון וינר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 503 גרם חלבון, 142 גרם שומן, ובסך הכל של 3531 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 70% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ביצים, ציפורן הקרקע, פירורי לחם פנקו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -45 דקות. נסו וינר שניצל, וינר שניצל, ו וינר שניצל (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים מחבת מטגן גבוהה עם החמאה והשמן ומחממים ל -350 מעלות צלזיוס.
פאונד את קציצות חזיר בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף עד שהם 1/4 אינץ ' עבה.
מפזרים מלח ופלפל. הקימו תחנת חפירה עם הקמח, הביצים והפנקו ב -3 קערות נפרדות. חפרו את הקציצות תחילה בקמח, מנערים כל עודף, ואחריהם הביצה והפנקו.
בזהירות להחליק את הקציצות לתוך השמן ומטגנים רדודים עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר ומגישים מיד עם כרוב אדום מטוגן.
שלב את הכרוב, החומץ, התבלינים, הבצל ועלי הדפנה בקערת זכוכית. מכסים את פני השטח עם עטיפת פלסטיק לשקול עם פחיות כבדות. משרים במשך 2 שעות במקרר, שמירה על כל נוזל זה שוחרר.
בתנור הולנדי, הקפיצו את הבייקון עד שהוא מתחיל להיות פריך והשומן מעובד.
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ושומרים.
מוסיפים את תערובת הכרוב האדום בתוספת 1 כוס מים ומבשלים על אש בינונית עד שהכרוב רך, 45 דקות עד 1 שעה, תוך ערבוב קבוע.
מקציפים יחד את עמילן התירס ו -2 כפות מים בקערה קטנה עד שהוא נראה כמו שמנת כבדה.
מוסיפים לתערובת הכרוב ומרתיחים עד להסמכה, כ -2 דקות. מחזירים את הבייקון לתבנית, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג
דורנפלדר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, ואילו אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר]()
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
יין טעים מאוד, חזק של ארומה בולטת וצבע אדום כהה עשיר. יש לו טעם טעים של דובדבנים, פירות יער אדומים ושזיפים עם טאנינים הגונים וחלקים. המתיקות שלו נעימה והרמונית, מה שהופך אותה למהנה לאוהבי יינות לא יבשים מדי.בן לוויה טעים לקינוחים וגבינה, אך גם למנות ברביקיו ומעושנות. זהו גם יין להנאה וכובע לילה טעים מאוד