שעועית פינטו צ'ילי עם תירס סקווש החורף
המתכון צ'ילי שעועית פינטו עם תירס סקווש החורף מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תירס כל הקרנל, צ'ילי, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו תבשיל סקווש חורף עם שעועית פינטו ותירס, תבשיל סקווש חורף חריף עם שעועית פינטו ותירס, ו שעועית שחורה צ'ילי עם סקווש החורף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד למכרז.
להוסיף אבקת צ ' ילי כמון; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מניחים תערובת בצל בתוך תנור חשמלי איטי 5 ליטר.
מוסיפים דלעת סקווש הבא 6 מרכיבים (דרך צ ' ילי). מכסים ומבשלים על 8 שעות נמוכות או עד שהירקות רכים וצ ' ילי עבה.
מפזרים גבינה; לשרת עם פלחי סיד.