שעורה, עדשים ומרק פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל שעורה, עדשים ומרק פטריות. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 167 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מרק בשר, פטריות כפתור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פטריות Crockpot, שעורה, & מרק עדשים, עדשים שמנת, שעורה ומרק פטריות, ו תבשיל שעורה עדשים פטריות.
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל הם רפויים, אבל לא חום, על 5 דקות.
מערבבים את הסלרי והגזר; מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את השעורה והעדשים כך שהם מצופים בשמן, ממשיכים לבשל ומערבבים עד קלוי קלוי.
יוצקים את מרק הבשר ומתבלים עם טימין, פטרוזיליה, פלפל ועלה המפרץ. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את פטריות פורצ ' יני, מכסים ומבשלים במשך 25 דקות על אש נמוכה.
מוסיף את הפטריות כפתור, לכסות ולהמשיך לבשל עוד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בשרי במהלך 5 הדקות האחרונות. לטעום ולהתאים תיבול במידת הצורך לפני ההגשה.