קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות99
סוגי מאכליםסלט
מגזין

שף נייר # 31-סלט דג חרב חם

שף נייר # 31-סלט דג חרב חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שף נייר #31 - סלט דג חרב חם. מנה זו מכילה כ 171 גר' של חלבון, 94 גרם של שומן, וסך הכל 1740 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מיץ לימון, חומוס ואגוזי מלך מצטרפים תפוחי אדמה תינוק, [מגיש 2], וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוטי לימון כקינוח. מתכון זה מ cookalmostanything.blogspot.com יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דג חרב chargriled על סלט תירס אבוקדו חם, רול סלט טונה נייר אורז, ו אורז נייר סלט לחמניות עם רוטב ג'ינג'ר טבילה.

מרכיבים

4קצת קישואים קצוציםקיטור תפוחי אדמה התינוק עד רק מכרז ולאחר מכן לחתוך לשמונים, עוזב את העור עלקיטור תפוחי אדמה התינוק עד רק מכרז ולאחר מכן לחתוך לשמונים, עוזב את העור על4קצת קישואים קצוציםהחומוס והאגוזים מצטרפים לבייבי תפוחי אדמה מאודים, שום, בצל אדום ואפונה טרייההחומוס והאגוזים מצטרפים לבייבי תפוחי אדמה מאודים, שום, בצל אדום ואפונה טרייה6תפוחי אדמה לתינוקותתפוחי אדמה לתינוקות400פלפל האבנרוחומוס, סחוט ושטוףחומוס, סחוט ושטוף1( חצילים)מחממים מעט שמן במחבת על פני חום וכאשר המחבת התחממה, מוסיפים את הבצל. Sauté עד הבצלים התרככו לפני הוספת השוםמחממים מעט שמן במחבת על פני חום וכאשר המחבת התחממה, מוסיפים את הבצל. Sauté עד הבצלים התרככו לפני הוספת השום1קומץאפונה טרייהאפונה טרייה1שן שום, פרוס דקשן שום, פרוס דק1גבינת פרמזן מגוררתשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית חדור לימוןשמן זית חדור לימון10פלפל האבנרועלי אורגנועלי אורגנו4קצת קישואים קצוציםמוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל עד שהם מתחילים לרכך - מוסיפים את החומוס והאגוזיםמוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל עד שהם מתחילים לרכך - מוסיפים את החומוס והאגוזים1בצל אדום, לחתוך לפרוסות עבותבצל אדום, לחתוך לפרוסות עבות4קצת קישואים קצוציםסלט דג חרב חםסלט דג חרב חם4קצת קישואים קצוציםמניחים תלולית טובה של סלט על הצלחת ולאחר מכן לעטוף מעל עם פרוסות של swordfish, לטפטף הרבה עם קצת salmoriglio תוספת ומגישים בבת אחתמניחים תלולית טובה של סלט על הצלחת ולאחר מכן לעטוף מעל עם פרוסות של swordfish, לטפטף הרבה עם קצת salmoriglio תוספת ומגישים בבת אחת4קצת קישואים קצוצים4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4קצת קישואים קצוציםסטייק דג חרבסטייק דג חרב4קצת קישואים קצוציםSalmoriglio משמש להבריש מעל סטייק דג חרב לפני שהוא מבושל, השליך דרך ירקות ליווי כפי שהם מטוגנים ולבסוף טפטף מעל המנה מצופהSalmoriglio משמש להבריש מעל סטייק דג חרב לפני שהוא מבושל, השליך דרך ירקות ליווי כפי שהם מטוגנים ולבסוף טפטף מעל המנה מצופה4קצת קישואים קצוציםמברשת salmoriglio על שני הצדדים של swordfish ולתת לו להחדיר עד מוכן לבשלמברשת salmoriglio על שני הצדדים של swordfish ולתת לו להחדיר עד מוכן לבשל1קומץמקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים4קצת קישואים קצוציםלהצמיד אותולהצמיד אותו4קצת קישואים קצוציםSalmoriglioSalmoriglio4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל את הדגים ולאחר מכן גם גריל או sauté עד רק מבושל, צליעה עם סלמורגיליו תוספת קטנה. תן לו לנוח כמה דקות לפני חיתוך זהמלח ופלפל את הדגים ולאחר מכן גם גריל או sauté עד רק מבושל, צליעה עם סלמורגיליו תוספת קטנה. תן לו לנוח כמה דקות לפני חיתוך זה4קצת קישואים קצוצים[משרת 2][משרת 2]

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.