שרימפס בגריל וכוסברה פסטו פיצה
שרימפס בגריל וכוסברה פסטו פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 920 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי פטרוזיליה, מוצרלה באפלו, קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-14 דקות. מתכונים דומים: שרימפס בגריל וכוסברה פסטו פיצה, שרימפס בגריל וכוסברה פסטו פיצה, ו שיפודי שרימפס בגריל עם כוסברה ופיסטוק פסטו.
הוראות
לטאטא יחד את השמרים ו 1/4 כוס המים בקערה קטנה ולתת לשבת במשך 5 דקות כדי הוכחה.
מניחים 1 3/4 כוסות של הקמח בקערה גדולה עם המלח.
מוסיפים את תערובת השמרים, את המים הנותרים, ואת השמן ומערבבים עד בשילוב.
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ולשים עד לקבלת חלקה. משמנים קערה גדולה עם 1 כפית השמן הנותרת, מוסיפים את הבצק ופונים למעיל. לכסות ולמקם במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים את הגריל גבוה. לאחר הבצק עלה, לחלק אותו לשניים. מחלקים כל חצי ל 2 כדורים.
גלגל כל כדור למעגל 8 אינץ'.
מברשת עם שמן וגריל משני הצדדים עד חום זהוב.
מורחים כמה כפות של כוסברה פסטו על כל פיצה, העליון עם כמה פרוסות של מוצרלה באפלו, ולאחר מכן העליון עם 4 שרימפס עלי כוסברה.
מניחים את הפיצה על הגריל עד שהגבינה נמסה.
שלב את כל החומרים במעבד מזון ותהליך עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מברישים כל שרימפס בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל במשך 1 עד 2 דקות לכל צד או עד רק מבושל דרך (שרימפס יהיה אטום ולהפוך ורוד).