שרימפס ודגים פו בנים הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא מיץ לימון, פילה אמנון, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פיש פו בויז, Fish po ' boys, ו נערי דגים פיקחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור שרימפס ודגים: לצרף מדחום עמוק ומטגנים לצד סיר רחב כבד. מלא את הסיר 2 סנטימטרים מלאים בשמן.
לטאטא את אבקת השום, קאיין, טימין, מלח ופלפל בקערה גדולה. לזרוק את השרימפס וטילפיה עם תערובת התבלינים ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אמנון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
יוצקים את החלב על הדגים והשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
לטאטא את הקמח ואת קמח התירס בתבנית אפייה. עבודה בקבוצות, לזרוק את השרימפס וטילפיה בתערובת הקמח ולאחר מכן בזהירות למקם לתוך הסיר. מטגנים את השרימפס ואת אמנון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, על 4 דקות כל אצווה.
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.