שרימפס נמס
להמיס שרימפס דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 567 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -27 גרם שומן למנה. למתכון הזה של Allrecipes יש 21 מעריצים. אם יש לכם בצל ירוק, סלרי, גבינת פרובולון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: המסה את הלב שלך , תוספת פסטה שום ושרימפס , ושרימפס אסייתי מוקפץ .
הוראות
בסיר בינוני, ממיסים חמאה ומטגנים בצל ושרימפס על אש בינונית עד שהשרימפס ורוד.
מערבבים פנימה קמח ותיבול Old Bay כדי ליצור רו. יוצקים לאט חלב תוך כדי ערבוב מתמיד. מניחים להסמיך. מערבבים פנימה סלרי ומבשלים עד שהסלרי רך.
מחממים תנור על הגדרת ברילר.
כפית תערובת על מאפינס אנגלי קלויים, מעל כל אחד מהם פרוסת עגבנייה וגבינת פרובולון.
מניחים מתחת לפטם שחומם מראש למשך 30 שניות עד דקה אחת או עד שהגבינה נמסה.