שרימפס פרנציזי
שרימפס פרנציזי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 80 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, חמאה, עלי פטרוזיליה שטוח עלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שרימפס פרנציזי, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל שרימפס לאורך הגב כדי לפתוח (פרפר) מעט.
לטאטא יחד ביצים וגבינה בצלחת רדודה; מניחים קמח בצלחת רדודה אחרת. לדלות שרימפס בקלילות בקמח, ואז מעיל לחלוטין בתערובת ביצה.
להקציף יחד מרק, יין, ומיץ לימון; להפריש.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבולת בשמן, ואז חמאה. לבשל שרימפס ב 2 קבוצות חד שכבתיות, הוספת שמן יותר בין קבוצות לפי הצורך, עד הזהב, כ 1 ½ דקות בכל צד; להעביר כל אצווה לצלחת כאשר נעשה.
יוצקים תערובת מרק למחבת ומבשלים, מחבת מתערבלת, עד מופחת בחצי, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום, להוסיף פרוסות לימון ופטרוזיליה, ויוצקים מעל שרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.