שרימפ וצדפות מענגות של ליידי לינדה מוקפץ
השרימפס המענג של ליידי לינדה וצדפות מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב דגים, שמן צמחי, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שרימפס מערבבים פריזר חבילה, שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, ו מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הצדפות עם ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל אדום, תיבול פירות ים, רוטב דגים, ו 1 כף של קורנפלור בקערה. כיסוי, ולשרות 30 דקות.
מחממים חצי מהשמן בווק על חום גבוה. מערבבים את השום, ומבשלים עד שהוא מתחיל חום, על 30 שניות. מערבבים בצדפות מושרות, ומבשלים עד שהם כבר לא שקופים במרכז, כ 3 דקות. ממיסים את 1 כף הנותרים של עמילן תירס במרק העוף.
יוצקים לתוך ווק, ומערבבים עד מעובה.
לנקות את ווק היטב, ולחמם את השמן שנותר על חום גבוה; מערבבים את הבצל, פטריות, קישואים, סקווש צהוב, וגזר. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים, כ -5 דקות. מערבבים את שרימפס, פלפל ירוק, תערובת צדפות. מערבבים עד חם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו