תבשיל אוסובוקו עם פולנטה מתובלת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 794 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות אם יש לכם גזר, עגבניות משומר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. נסו כבש אוסובוקו עם פולנטה שמנת, חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה, ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. מתבלים את בשר התבשיל במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעלים בקמח, מנערים כל עודף.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
כדי לשרת, לשים כפית גדולה של פולנטה על כל צלחת. למעלה עם חלק מהנזיד ומקשטים עם כמה עלי טימין טריים, אם תרצה, (להזמין 1/2 כוסות של התבשיל עבור עגול 2 מתכון Oso Buco Calzones)
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.