קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל אטריות טונה של סאני

תבשיל אטריות טונה של סאני
תבשיל אטריות טונה של סאני הוא מתכון פסקטארי עם 8 מנות. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -38 גרם חלבון , 51 גרם שומן ובסך הכל 851 קלוריות . זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-10 דקות בערך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה אהוב על 29 אוכלי אוכל וטבחים. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש רוטב ווסטרשייר, ציר עוף, טונה לבנה ואפונה. עם ציון של 79% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל אטריות טונה: אמא מבשלת , ארוחת הבוקר הקלה ביותר אי פעם: פרפה של פירות שמש , ותבשיל אטריות עוף Homestlye .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לתבשיל: מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. מחמאה תבנית 13 על 9 אינץ' או צלחת לזניה עמידה בתנור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים מומלחים לפי הוראות האריזה לאל-דנטה, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מסננים ומניחים מיד את האטריות בקערה גדולה מלאה במי קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר התקררות, מסננים ואז יוצקים את הפסטה לקערה גדולה עם הטונה, האפונה ושתי הגבינות. לזרוק לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
במחבת גדולה עם דפנות ישרות מוסיפים את 2 כפות החמאה, שמן הזית, הבצל והתימין. מתבלים במעט מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל רך ושקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים בעדינות עד לריכוך ומתכהה, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר וחזרת, ואז מפזרים את הקמח על כל המחבת. מערבבים כדי לעזור לקמח להיספג בירקות ומבשלים עוד דקה כדי לאבד את טעם הקמח. מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את ציר העוף. מבשלים עד שמסמיך מעט, כ-5 דקות, ואז מערבבים לאט את השמנת הכבדה. מבשלים עד שהקרם מסמיך מעט, כ-4 דקות נוספות. טועמים ומתבלים במלח אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את רוטב הפטריות על האטריות המוכנות בקערה הגדולה ומערבבים במהירות לאיחוד. יוצקים מיד לתוך המנה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לציפוי: בקערה קטנה מערבבים את פירורי הלחם ושמן הזית. מתבלים במעט מלח וטחינה או שתיים של פלפל. מערבבים עד שהפירורים סופגים את השמן בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על החלק העליון של הכלי ומכניסים, ללא כיסוי, לתנור עד שהדפנות מבעבעות והחלק העליון מזהיב, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
נותנים לו לנוח 5 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות בלה בייבי, פרוספטריות בלה בייבי, פרוס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ועוד לתבנית אפייהחמאה ועוד לתבנית אפייה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טונה צהובת סנפיר או טונה מאלבקור בשמן, מנוקזת ומתנפנפת (מומלץ: אורטיז או קליפו)טונה צהובת סנפיר או טונה מאלבקור בשמן, מנוקזת ומתנפנפת (מומלץ: אורטיז או קליפו)170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת צ'דר אירית גרוסהגבינת צ'דר אירית גרוסה3601 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח1פיינטכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)12 כפיות אבקת שוםחזרת מוכנהחזרת מוכנה8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר80דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל קצוץבצל קצוץ180דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירורי לחם panko (יפנית)פירורי לחם panko (יפנית)283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת צ'דר גרוסה וחדהגבינת צ'דר גרוסה וחדה340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.או 4 כוסות אטריות ביציםאו 4 כוסות אטריות ביצים1חתיכות טופי הית' ברקורנית מיובשת שלמהקורנית מיובשת שלמה4חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר