תבשיל אטריות טונה של סאני
תבשיל אטריות טונה של סאני הוא מתכון פסקטארי עם 8 מנות. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -38 גרם חלבון , 51 גרם שומן ובסך הכל 851 קלוריות . זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-10 דקות בערך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה אהוב על 29 אוכלי אוכל וטבחים. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש רוטב ווסטרשייר, ציר עוף, טונה לבנה ואפונה. עם ציון של 79% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל אטריות טונה: אמא מבשלת , ארוחת הבוקר הקלה ביותר אי פעם: פרפה של פירות שמש , ותבשיל אטריות עוף Homestlye .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לתבשיל: מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. מחמאה תבנית 13 על 9 אינץ' או צלחת לזניה עמידה בתנור ומניחים בצד.
מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים מומלחים לפי הוראות האריזה לאל-דנטה, כ-8 דקות.
מסננים ומניחים מיד את האטריות בקערה גדולה מלאה במי קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר התקררות, מסננים ואז יוצקים את הפסטה לקערה גדולה עם הטונה, האפונה ושתי הגבינות. לזרוק לאיחוד.
במחבת גדולה עם דפנות ישרות מוסיפים את 2 כפות החמאה, שמן הזית, הבצל והתימין. מתבלים במעט מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל רך ושקוף, כ-5 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים בעדינות עד לריכוך ומתכהה, כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר וחזרת, ואז מפזרים את הקמח על כל המחבת. מערבבים כדי לעזור לקמח להיספג בירקות ומבשלים עוד דקה כדי לאבד את טעם הקמח. מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את ציר העוף. מבשלים עד שמסמיך מעט, כ-5 דקות, ואז מערבבים לאט את השמנת הכבדה. מבשלים עד שהקרם מסמיך מעט, כ-4 דקות נוספות. טועמים ומתבלים במלח אם צריך.
יוצקים את רוטב הפטריות על האטריות המוכנות בקערה הגדולה ומערבבים במהירות לאיחוד. יוצקים מיד לתוך המנה המוכנה.
לציפוי: בקערה קטנה מערבבים את פירורי הלחם ושמן הזית. מתבלים במעט מלח וטחינה או שתיים של פלפל. מערבבים עד שהפירורים סופגים את השמן בצורה אחידה.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על החלק העליון של הכלי ומכניסים, ללא כיסוי, לתנור עד שהדפנות מבעבעות והחלק העליון מזהיב, כ-35 דקות.
נותנים לו לנוח 5 דקות לפני ההגשה.