תבשיל בטטה III
כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור חג ההודיה. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה אני, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס תבשיל קדרה 2 ליטר אחד עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים, סוכר לבן, 1/4 כוס חמאה או מרגרינה וחלב.
מערבבים עד מעורבב היטב. תערובת בטטה כפית לתוך תבשיל להכין.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 דקות.
מערבבים את קורנפלקס הכתוש, פקאן, נשאר 1/4 כוס חמאה או מרגרינה, וסוכר חום לפי הטעם.
מפזרים מעל תפוחי האדמה המתוקים האפויים וחוזרים לתנור ואופים עוד 15 דקות או עד להשחמה קלה.