תבשיל בקלה וצדפות Avgolemono עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מים, מיץ לימון, מלאי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono), מרק צדפות / תבשיל, ו תבשיל תירס, בייקון וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את המרק, בצל, גזר, ושמיר. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה חלקית, מעל חום נמוך בינוני במשך 5 דקות. מוסיפים את האורז וממשיכים לבשל, מכוסים חלקית, עד שהאורז רק נעשה, כ -15 דקות.
מוסיפים את הדגים, אפונה, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. במידת הצורך, להוסיף יותר מרק עוף רק כדי לכסות את הדגים. מבשלים, חשוף, עד הדג הוא פשוט עשה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(או או רגיל)
7
בקערה בינונית נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים ומיץ לימון עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יוצקים את רוב הנוזל החם מתבשיל הדגים בנחל דק לתערובת הביצה, מטאטא.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל דגים
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את תערובת הביצים בחזרה לסיר, ערבוב בעדינות כדי לא לשבור את הדגים. מערבבים בעדינות את הצדפות בקונכיות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
המלצת יין: האגרסיבי, טעם דשא וחומציות זריזה למצוא ברוב הסוביניון בלאן יעבוד היטב עם השמיר האסרטיבי כאן. יין סנסר או יין סוביניון-בלאן אחר ממקומות אחרים בעמק הלואר של צרפת הוא בחירה טובה.
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.