גשו לסופר וקנו ציר עוף, צלעות סלרי, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. מתכונים דומים: ברווז עם שזיפים מיובשים ביין אדום, פפרדלה עם ברווז מבושל יין אדום, ו רגלי ברווז צלויות ברוטב יין אדום.
הוראות
1
הסר את הרגליים מהברווזים וחתך אותם למקלות תיפוף וירכיים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
ברווז
2
הסר את כל השדיים על העצם. פיצול כל שד במרכז, ולאחר מכן לחתוך את השדיים במחצית לרוחב דרך העצמות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
3
לחתוך ולהשליך כמה שיותר שומן מן הפגר ככל האפשר. קוצצים את עצמות הגב והצוואר ל-2 או 3 חתיכות. מתבלים את חתיכות הברווז ואת העצמות השמורות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ברווז שלם
4
מסדרים את חתיכות הברווז ואת העצמות במחבת גדולה, נירוסטה עמוקה צלייה. פזר את השאלוט, גזר, בצל צהוב, סלרי, פלפל, גרגרי ערער, עלי דפנה ו -8 של עלי הקורנית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
בצל צהוב
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
הסר את חתיכות ברווז ועצמות מן המרינדה יבש לטפוח. מסננים את המרינדה במסננת; שומרים את הנוזל והירקות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מוסיפים את הירקות סחוטים ואת הראש של שום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה עד שהנוזל מתאדה והירקות מתחילים להשחים. להפחית את החום עד מתון ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות משחימים באופן שווה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
10
הסר מהחום.
11
להחזיר את כל הברווז לתבשיל ולהוסיף את רסק העגבניות, ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ברווז שלם
12
מפזרים את שאר 2 כפות קמח ומערבבים כדי לחמם קלות את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
13
מוסיפים את הירקות מהמחבת ואת המרינדה השמורה ומביאים לרתיחה. מכסים עם סיבוב של נייר קלף ומכסה וצמה בתנור במשך 1 1/4 שעות; לרפרף את השומן כל 20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
14
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את בצל cipolline עם ציר עוף, סוכר, 1 כף חמאה ואת הנותרים טימין sprig ו שן שום. מתבלים במלח ופלפל. מכסים עם סיבוב של נייר קלף ומבשלים על אש נמוכה עד הבצל מכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
(הוציאו כבד וצוואר)
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
הסר מהחום.
16
יוצקים 2 סנטימטרים של מים לסיר קטן, מוסיפים את הבייקון ומביאים לרתיחה; לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
17
במחבת גדולה, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
18
מוסיפים את הבייקון ומבשלים, משליכים, עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
19
מוסיפים את chanterelles, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 8 דקות; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
פטריות שנטרל
20
כאשר הברווז נעשה, להעביר את מקלות התיפוף, הירכיים והשדיים לקערה הגשה. מסננים את התוכן של התבשיל דרך מסננת גסה להגדיר מעל קערה גדולה, לחיצה על המוצקים כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר; להשליך את המוצקים. תרפרפי את השומן מרוטב היין האדום.