קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות24
מגזין

תבשיל בשר חזיר ואורז בר

תבשיל בשר חזיר ואורז בר
תבשיל בשר חזיר ואורז בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סלרי, פימנטו, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אורז בר ותבשיל חזיר, תבשיל אורז בר, ו תבשיל אורז בר עוף.

הוראות

1
מניחים אורז ומים בסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
5
מניחים חזיר במחבת ומבשלים עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לנקז ולהניח בצד.
7
הפחת את חום המחבת לחמאה בינונית והמיס. מערבבים בצל וסלרי, ומבשלים עד רך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מערבבים קמח לחמאה שנותרה עד חלקה. בקערה, מערבבים את נוזל הפטריות השמורות וחצי; מערבבים למחבת ומבשלים עד מעובה. מערבבים במרק.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים 6 כוסות אורז מבושל, בייקון מבושל, חזיר מבושל, פטריות, שקדים, פימנטו, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
חזיר מבושלחזיר מבושל
אורז מבושלאורז מבושל
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
העברה לתבשיל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
11
אופים 40 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות