קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

תבשיל בשר תפוחי אדמה בסגנון הישן של גוון

תבשיל בשר תפוחי אדמה בסגנון הישן של גוון
תבשיל הבשר המיושן של גוון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 710 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, בצל, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל בשר תפו " א מיושן, תבשיל בקר ותפוחי אדמה, ו תבשיל בקר תפוחי אדמה טעון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב ומבשלים 15 דקות, או עד מכרז. תפוחי אדמה מבשלים במהירות. בדוק לעתים קרובות עבור רוך ולא לבשל אותם יתר על המידה. לחלופין, לבשל את תפוחי האדמה בסיר לחץ במשך 5 דקות, משחרר את הלחץ מיד כדי למנוע overcooking.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
4
מסננים את תפוחי האדמה ומסדרים אותם בתבנית תבשיל 6 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
5
במחבת גדולה, להוסיף קצת שמן כדי מעיל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים את הבשר והבצל ומבשלים יחד על אש בינונית עד הבשר משחימים והבצל מתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מסננים עודף שומן.
8
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומקציפים בקמח כדי ליצור רביכה. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד בועות התערובת והקמח הופך חום בהיר בצבע. בהדרגה לטאטא בחלב ולהמשיך לערבב תוך בישול על חום בינוני. כאשר התערובת מתעבה, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים את הגבינה ושחמים בשר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
יוצקים את תערובת הבשר הטחון על תפוחי האדמה ואופים את התבשיל במשך 20 דקות, עד מחומם דרך מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מפזרים את פירורי הלחם על גבי התבשיל ואופים עד הפירורים קלויים, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות