זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא עלי דפנה, מיץ צדפות, שעועית חיל הים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. . וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל עגבניות דגים, דג מצופה בתבשיל עגבניות-שעועית, ו תבשיל טבעוני ברזילאי עשיר עם כרובית, קשיו ונזיד חלב קוקוס.
הוראות
1
במחבת, מבשלים עגבניות מיובשות ב 1 1/2 כוסות מים עד רך מאוד; להשליך מים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בסיר גדול, בצל מטגן ופלפל ירוק בשמן עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
במעבד מזון או בלנדר, לשלב עגבניות מיובשות ומיץ 1 בקבוק צדפות עד חלקה; להוסיף סיר. מערבבים במיץ צדפות שנותר, עגבניות חתוכות לקוביות, יין, שום, עשבי תיבול, עלי דפנה וזיתים. מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים שעועית, דגים, זרעי שומר, מלח ופלפל. מבשלים עד הדג נעשה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.