תבשיל חומוס עם תרד ותפוחי אדמה
תבשיל חומוס עם תרד ותפוחי אדמה עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 204 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, מלח כשר, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל חומוס ותרד, תבשיל תרד, עגבניות וחומוס, ו חומוס, צ'וריסו & תבשיל תרד.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את החומוס עם 3 שיני שום שלמות, הקורנית עלה דפנה. מכסים עם 4 סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד רק מכרז, 1 3/4 עד 2 שעות; להוסיף יותר מים לפי הצורך כדי לשמור על החומוס שקוע. מתבלים במלח ומבשלים עוד 10 דקות.
מסננים את החומוס, שומר 1 כוס של נוזל הבישול. זרוק את השום, הקורנית ועלה דפנה.
מחממים את השמן בתבשיל כבד גדול.
מוסיפים את הבצל, בייקון ושום טחון; מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, על 8 דקות.
מוסיפים את החומוס השמור, המניה, נוזל בישול שמור, פלפל אדום כתוש, זעפרן ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד תפוחי אדמה רכים, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישה.
הערות: מנה אחת: 570 קלוריות, 6 גרם שומן כולל, 2 גרם שומן רווי, 80 גרם פחמימות.