קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל טורטיה עם הודו

תבשיל טורטיה עם הודו
תבשיל טורטיה עם הודו נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמנת, עלי כוסברה, גבינת פנלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו תבשיל טורקיה טורטייה של אמא, תבשיל טורטיה עם הודו, ו תבשיל הודו טחון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את סלסה דה Tomatillo. בסיר כבד, 6-ליטר, שאינו מגיב על חום בינוני-גבוה, לשלב tomatillos, צ ' ילי, ומים; להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד tomatillos הם מכרז, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
סלסהסלסה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים, הזמנה 1/2 עד 1 כוס של נוזל הבישול. עבודה בקבוצות, לשלב טומטילו, צ ' ילי, נוזל בישול שמור, שום וכוסברה בבלנדר להתמזג מחית חלקה. במחבת כבדה, 12 אינץ', צד עמוק, לחמם את השמן על חום בינוני לבשל את תערובת tomatillo במשך כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
3
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
4
הכינו את התבשיל. במחבת כבדה, 10 אינץ', חום 3/4 כוס שמן התירס על חום בינוני עד השמן מנצנץ. באמצעות מלקחיים, לטבול את טורטיות, אחד בכל פעם, בשמן החם במשך כ 10 שניות (טורטיות צריך להישאר גמיש).
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
5
העברה לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר לניקוז. שמן קל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' ולהניח בצד. במחבת כבדה, 12 אינץ', nonstick, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מוסיפים את שני סוגי הסקווש ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
7
מוסיפים את התירס ואת שעועית ירוקה ומבשלים עד רק מכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
תירסתירס
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
9
מחממים תנור ל 375 מעלות. מסדרים 6 של טורטיות רכות בתבנית אפייה מוכנה, חופפים את הקצוות. מכסה עם מחצית טורקיה מגורר, מחצית תערובת הירקות, 1 כוס הגבינה, 1 כוס של Tomatillo דה סלסה, ו 3/4 כוס של שמנת חמוצה. חזור על תהליך השכבות עם 6 טורטיות נוספות, טורקיה הנותרים, תערובת ירקות, וגבינה, 1 כוס של סלסה דה Tomatillo, ו 3/4 כוס של שמנת חמוצה. למעלה עם שאר 6 טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
טורטיהטורטיה
ירקירק
גבינהגבינה
טורקיה כולהטורקיה כולה
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
טפטוף עם 1 כוס של Tomatillo דה סלסה, לכסות בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ 50 דקות, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
במהלך הדקות האחרונות של זמן הבישול, לחמם את 3 כוסות סלסה דה Tomatillo הנותרים על אש נמוכה ולשמור על חום. בקערה קטנה, לטאטא יחד את 1/2 כוס שמנת חמוצה ואת החלב; לטפטף על התבשיל החם כאשר הוא יוצא מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
סלסהסלסה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
12
מגישים את התבשיל החם עם סלסה דה Tomatillo חם בצד.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
סלסהסלסה
1
* אתה יכול להחליף ברווז, עוף, או כל עוף אחר עבור טורקיה במנה זו. (Ravago אינו ממליץ להשתמש בשר בקר או חזיר. או, אתה יכול להשאיר את הבשר לגמרי כדי להפוך מנה צמחונית לבבית.* מתכון זה יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש, ונשמר בקירור. בצע את המתכון דרך אפיית התבשיל, אבל לא להוסיף את כוס 1 הסופית של רוטב tomatillo על גבי, אחרת המנה תהפוך רטובה מדי. לפני ההגשה, תן את המנה לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן העליון עם רוטב tomatillo ולהתחמם בתנור 375°f עד חם, כ 20 דקות. בדוק את המנה פעמיים במהלך reheating; להוסיף רוטב tomatillo יותר אם זה נראה יבש.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
בשרבשר
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
בקרבקר
ברווז שלםברווז שלם
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
Reprinted with permission from Fonda San Miguel: Thirty Years of Food and Art by Tom Gilliland, Miguel Ravago, And Virginia B. Wood. © 2005 Shearer Publishing Doubleday

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרchayote* או סקווש אחר, פרוס דקchayote* או סקווש אחר, פרוס דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה קצוצים בצפיפותעלי כוסברה קצוצים בצפיפות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה18טורטיות תירסטורטיות תירס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני תירס קפואים טריים או מופשריםגרעיני תירס קפואים טריים או מופשרים5שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית ירוקה, מאודה וחותכת לחתיכות 1 אינץשעועית ירוקה, מאודה וחותכת לחתיכות 1 אינץ12 כפיות אבקת שוםבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גביעי מונטריי ג'ק גרוסים או גבינת פנלהגביעי מונטריי ג'ק גרוסים או גבינת פנלה8שרימפס וורידיםמלח ים לפי הטעםמלח ים לפי הטעם8שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעם8סראנו צ'יילס (זרע ומוגדר לצלחת מתונה יותר)סראנו צ'יילס (זרע ומוגדר לצלחת מתונה יותר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות1בצל צהוב בינוני, קצוץסלסה דה טומטילוסלסה דה טומטילו1קילוגרם60 tomatillos, קליפה ושטיפה (על60 tomatillos, קליפה ושטיפה (על4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאריות הודו, גרוסותשאריות הודו, גרוסות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים, פרוס דקקישואים, פרוס דק