תבשיל ירקות מרוקאי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? תבשיל ירקות מרוקאי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 335 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מרק עוף, שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל חומוס וירקות מרוקאי, תבשיל הודו וירקות מרוקאי, ו ירקות מרוקאים ונזיד עדשים.
הוראות
יוצקים שמן זית למחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים שום ותבלינים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד ריחני, 1 עד 2 דקות, להיזהר לא לחרוך את השום. לגרד את התערובת לתוך סיר איטי (לפחות 5 qt.).
מוסיפים מרק, גזר, חצילים, קישואים, כרובית, בצל, עגבניות מבושלות (עם מיצים), garbanzos, דומדמניות, שקדים ומלח, ומערבבים לשלב.
מכסים בישול איטי ומבשלים גבוה עד שהירקות רכים לנשוך וטעמים מעורבבים, 8 עד 9 שעות.
מצקת על 3 כוסות של תערובת הירקות לתוך בלנדר. מחזיק מכסה עם מגבת ודואג להימנע קיטור, להסתחרר עד חלקה. חזור טהור לבישול איטי ומערבבים להתמזג. תבשיל מצקת לתוך טורין או קערות בודדות.