קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

תבשיל עוף מתובל ברוקולי עם ארוגולה טרייה

תבשיל עוף מתובל ברוקולי עם ארוגולה טרייה
אם יש לך קמח, חלב, פלפל צ'ילה סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. נסו עוף חריף, קינואה ותבשיל ברוקולי, קציצות עוף עם ארוגולה חריף, ו Rustican עוף חריף על רביולי וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס מחבת עם ספריי בישול במקום על חום בינוני; לבשל עוף במחבת החמה עד שכבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, 6 עד 8 דקות לכל צד. שים את העוף בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). רססו צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים ברוקולי בצלחת תבשיל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר על חום בינוני; מערבבים קמח לתוך חמאה מומסת עד בשילוב מעובה, 3 עד 5 דקות. לאט לשפוך מלאי עוף וחלב, ערבוב כל הזמן; להמשיך בישול ערבוב עד רוטב מעובה, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מערבבים בצל, פלפל אדום, פלפל צ ' ילה סראנו, פלפל habanero, וגזר לתוך הרוטב; מבשלים עד ירקות מתרככים מעט, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
חותכים את העוף המקורר לקוביות ומפזרים על ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
יוצקים רוטב על עוף וברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מחממים 1 כפית חמאה במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פטריות עד מכרז, 5 עד 10 דקות. כפית על שכבת רוטב בצלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן על שכבת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
אופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך מבעבע, כ -30 דקות. הפעל את מבער התנור; תבשיל צלייה עד ציפוי הוא השחמה, 2 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
תבשיל כפית לתוך 4 קערות ומפזרים 1/4 ארוגולה כוס על גבי כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון