תבשיל פיצה לבישול איטי
תבשיל פיצה לבישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 14 מנות עם 313 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 982 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, בצל, פסטה שפופרת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. מתכונים דומים: תבשיל פיצה לבישול איטי, תבשיל טמלה בסיר האיטי - 75 ימים של בישול איטי בקיץ, ו 365 ימי בישול איטי: לתבשיל אנצ'ילדה לבישול איטי.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת, מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מסננים פסטה; מניחים ב-5 קילו. סיר איטי. מערבבים פנימה את תערובת הבקר, הגבינה, רוטב הפיצה, המרק והפפרוני. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 2-3 שעות או עד לחימום.